bruidsaccessoires kopen voor de mooiste dag uit je leven?

Bij Jo-lijn vind je leuke bruidaccesoires voor iedere bruiloft. Zoekt u bijvoorbeeld naar een polscorsage, haarband, tasje, kousenbandjes, gepersionaliseerd ringkussen met namen en datum of iets voor het bruidmeisje? Dan ben je bij Jo-lijn aan het juist adres. Onze klanten streven vaak naar het motto: “Een goed begin is het halve werk” en daarom mogen wij voor zoveel klanten mooie accesiores en daar kunnen wij alleen maar gelukkig van worden.

 

Bruidaccessoire kopen op maat

Heb je een bruidaccesoire nodig in een speciale maat? Daar kan Jo-lijn uiteraard ook voor zorgen. We proberen altijd onze opdrachten zo snel mogelijk af te ronden, maar dit ligt wel aan het aantal accesoires dat we voor je mogen maken. We gaan graag voor je aan de slag! 

 

Wij kunnen je helpen met :

Unieke trouwdag corsages

Bijzondere accesoires voor de grote dag!

Op maat gemaakte bruidaccesoires
Thema corsages voor je trouwdag

En nog veel meer

polscorsage Noa

Speciale accesoires voor een bruiloft

 Een uniek accesoire op je bruiloft kan echt het verschil maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze unieke ringkussen. Tijdens de bruiloft kan dit kussen gebruikt worden om de ringen netjes op aan te bieden. Het mooiste van dit kussen is dat de namen van het pasgetrouwde stel staan geborduurd op het kussen met je trouwdatum er zelfs bij. Hierdoor kun je op je bruiloft en na je bruiloft genieten van het ringkussen en terugdenken aan je mooie dag…

De geweldige bruiloft met alle accesiores in één stijl!

Bij Jo-lijn kun je al je accesoires bestellen in de stijl die bij je past. We kunnen zelfs de accesoires afstemmen op je trouwjurk. Dat is pas een bruiloft met klasse! Niemand ontkomt aan jouw thema en iedereen zal het erover hebben hoe gaat alles bij elkaar past, dat is een pas een goede start van de trouwdag!